metalfac_werkplaats

We focus on the needs
of the customer

Ons bedrijf

Metalfac Van Houts werd opgericht in de jaren '60 en was in het begin hoofdzakelijk actief op de lokale Belgische markt van betonstaalproducten.

Later werden ook eigen productie- en verwerkingslijnen in gebruik genomen en begin jaren '80 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in het Industriepark Doornpark te Beveren.

De productieafdeling omvat zowel draadtrek- en kartelmachines als knipmachines. Een geautomatiseerde knipmachine helpt ons om de stijgende vraag naar maatproducten te volgen.

In de loop der jaren zijn onze activiteiten systematisch uitgebreid naar een aantal exportmarkten: van Latijns Amerika over Afrika, tot landen in de Pacific.  Via de nabijgelegen zeehavens en in nauwe samenwerking met onze logistieke partners daar, verzorgen wij uw aanlevering zowel FOB als C&F.

Deze groei heeft Metalfac te danken aan de kwaliteitsvolle producten en de specifiek klantgerichte aanpak. Door een uitgebreid netwerk van producenten en importeurs en een flexibele eigen productie zorgt Metalfac voor een tijdige levering van de gewenste producten en diensten, tegen de allerbeste voorwaarden."

 

Hendrik Standaert: Business Manager

Metalfac Van Houts nv-sa

Doornpark 11
9120 Beveren
Belgium

t +32 (0)3 775 84 73
f +32 (0)3 755 02 76
e info@metalfac.be

www.metalfac.be

werkplaats_klein

Metalfac Van Houts nv-sa